Portfolio van Sandra Geerlings
Nieuwe gebruiker? | Login
Welkom op het portfolio van Sandra Geerlings

Welkom op mijn portfolio. Ik ben Sandra Geerlings en ik studeer Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Dit is het vierde / laatste jaar van de opleiding. Op deze website kunt u zien hoe ik aan 5 verschillende beroepsrollen heb gewerkt.
Door in het linker menu op ''Beroepsrol'' te klikken, komt u op het tabblad waarin de beroepsrol wordt beschreven en daar staan de documenten, die bewijzen dat ik deze competentie gehaald heb. Deze documenten bestaan uit verslagen die ik gemaakt heb, vaardigheidsbeoordelingen van mijn leraren en stageverslagen.

Naast deze competenties heb ik een aparte mappen gemaakt voor de projecten, vaardigheidsvoortgang, SLB en stage.

In de map '' vaardigheid '' staan bestanden die laten zien welke vooruitgang ik heb doorgemaakt in de eerste 3 jaren. In het vierde jaar van de opleiding heb ik geen vaardigheidslessen / examens meer gehad. Daarom heb ik dit jaar uit de vooruitgang gehaald.
In deze map staan bestanden als voortgangsformulieren en beoordelingen van examens, assessments en overall toetsen.

In de map '' projecten'' staan alle projecten van de opleiding. Dit bestaat uit het eindverslag en een individuele opdracht.
Je zult zien dat module 5,6,8 en 9 ontbreken. De reden hiervan is dat ik in deze modules geen project heb gemaakt. Dit komt omdat ik dan ofwel een minor volgde, ofwel stage liep.

In de map '' SLB'' staan SLB-verslagen en gesprekken gedurende de opleiding.

In de map ''Stage'' staan mijn stageverslagen van de afgelopen huidtherapeutische stages.

Totaal aantal bestanden: 112


AGdesigns © 2013